Verstraete

Verstraete

Het bedrijf VERSTRAETE Enterprises met aan het hoofd, CEO Sofie Verstraete en CFO Arnaud Cornille, behoort tot de sector van de algemene elektrische ondernemingen. Dit betekent hoofdzakelijk het uitvoeren van elektrische werken voor infra-beheerders en industriële sites aan boven- en ondergrondse leidingen, het inplanten en wegnemen van verlichtings- en elektriciteitspalen, het installeren van elektrotechnische en industriële installaties in gebouwen, het werken aan het net en TV/telefoniedistributie, CAD- en landmeetkundige werkzaamheden. Verstraete Enterprises verzorgt ook huisaansluitingen gas, water, elektriciteit en TV, telefonie en internet.

Verstraete Enterprises staat voor een groepering van ondernemingen die momenteel bestaat uit 3 werkmaatschappijen (K. Verstraete & Zoon NV hierna kortweg KVZ, Vekan NV en Iveca Technics NV).

KVZ werd opgericht door Kamiel en Geert Verstraete in 1969 nadat Kamiel Verstraete vanaf 1932 als zelfstandig elektricien palen-planter geworden is na de oorlog en heeft meegewerkt aan de elektrificatie van de afgelegen gebieden bij de wederopbouw. Later heeft het bedrijf een expansie gekend en is uitgegroeid tot verschillende werkmaatschappijen met vestigingen over heel Vlaanderen.