FAQ

FAQ

Om je cursussen te bestellen kan je gewoon naar de webshop gaan via de volgende link. Klik dan op je opleiding en ga door naar je fase en afstudeerrichting indien dit van toepassing is. Klik de nodige cursussen en en ga dan naar je winkelmand om af te rekenen. Betaling gebeurt vanaf dit jaar volledig online. Je kan kiezen tussen Bancontact of Visa.

Alle cursussen die onder je fase en afstudeerrichting staan zijn cursussen die je nodig kan hebben voor het komende semester.

Dit hangt volledig af van hoe druk het is en of we de cursus nog in voorraad hebben. Normaal gezien kan je ongeveer een week na je bestelling al je cursussen komen ophalen. Wanneer je bestelling klaar is krijg je van ons ook een mail ter bevestiging dat je bestelling compleet is. Deze kan echter ook in je SPAM folder terechtkomen. Wanneer je een cursus komt ophalen dien je steeds deze mail mee te brengen.

In het begin van het semester zullen er twee verkoopdagen zijn. Op die dagen (en ook enkel op die dagen) kan je dan je cursussen doorlopend komen ophalen in lokaal 6.40. Later in het semester gebeuren de afhalingen aan ons lokaal 6.33. Vergeet niet om steeds de e-mail mee te nemen met de bevestiging van je bestelling.

Op je accountpagina kan je een overzicht raadplegen van je geplaatste bestellingen. Hier kan je dan alle nuttige informatie vinden indien er een probleem zou zijn met de bestelling.

Na registratie ontvang je steeds een mailtje van ons met je wachtwoord in. Je kan dan naar je accountpagina gaan om je wachtwoord aan te passen indien je dat wenst. Als je de mail kwijt bent en je wachtwoord vergeten bent kan je altijd een berichtje sturen naar webmaster@kringbrugge.be.

Als het de eerste keer is dat je inlogt op de website ga dan naar Mijn Account. Hier kan je dan een mailadres ingeven om je te registreren. Na registratie ontvang je dan van ons een mail met je wachtwoord in. Gebruik dit wachtwoord dan om eventueel je wachtwoord aan te passen onder Account Details. Hier kan je ook je eigen gegevens aanvullen.

Betaling via overschrijving is via onze site niet mogelijk. Je kan betalen via VISA, Mastercard of Bancontact.