stadsbader

Het portfolio van Stadsbader beslaat diverse domeinen van de bouwsector: wegenwerken en infrastructuuraanleg, industriebouw en commerciële bouwprojecten, burgerlijke bouwkunde, afbraakwerken, waterbehandeling, sportinfrastructuur, kunstgrasvelden, onderhoudsdiensten, signalisatie, productie van prefab beton en technieken, zowel voor overheids- als voor private werken. Met deze waaier aan activiteiten kan Stadsbader de klant een totaalproject aanbieden met centrale coördinatie. Onze verticale integratie biedt vele troeven voor een snelle en kwaliteitsvolle uitvoering op maat.

 

Ons Stadsbader-team is een grote familie waar een leuke groepssfeer en ambiance heerst. Naast de sfeer die goed zit, kom je ook terecht in een groep gemotiveerde collega’s die voor een gezamenlijk ambitieus doel gaan. Maar natuurlijk kan bij Stadsbader de boog niet altijd gespannen staan. Met diverse events en activiteiten zoals een familiedag, sinterklaasfeest, de tweejaarlijkse kwarttriatlon rond onze hoofdzetel, inzet van het verlof op de verschillende vestigingen, deelname aan de Ten Miles … lassen wij af en toe ook welverdiende ontspanning in.

Alles wat we doen, is met passie voor het vak én met oog voor onze mensen . Ieder met zijn of haar eigen talent, trots en typerende gedrevenheid, samen verbonden door een ijzersterke teamgeest.

Spreekt deze aanpak je aan? Dan ben je alvast goed op weg naar een perfecte match met Stadsbader. Neem gerust een kijkje op onze jobsite en wie wet kom jij ons team aanvullen!

We build as one! With you?