Besix

BESIX

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is zowel aanwezig in Noord- en OostEuropa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië.

BESIX Group onderscheidt zich binnen de sector voornamelijk door een in-house Engineering-afdeling, die een ruime ervaring heeft op het vlak van geotechniek, beton technologie, methodes, planning en BIM- en System Engineering-tools.

In 2019 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 3,3 miljard. De Groep stelt 12.000 medewerkers met meer de 80 verschillende nationaliteiten tewerk in 25 landen. Voor meer informatie: www.BESIX.com

Carrière binnen BESIX

Als Young Professional binnen BESIX kom je terecht in een tof team met ervaren collega’s die hun ervaring met je delen. Binnen BESIX hebben we 150 interne opleidingen en trainingsprogramma’s specifiek voor jonge ingenieurs. Het is belangrijk om te weten dat je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende departementen/werven. Het is aan jou om te bepalen welke richting je opgaat! Binnen de BESIX Group kan je zelf je carrière pad definiëren!

PROFIEL WERKNEMER

Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde ingenieurs in de bouwkunde (zowel burgerlijk als industrieel). Bij BESIX maakt vooral de attitude het verschil. Wij zoeken proactieve mensen met een hands-on mentaliteit. Ingenieurs die, samen, het verschil willen maken en innovatieve projecten willen realiseren.

VACATURES

Kies een spannende carrière met eindeloze mogelijkheden binnen een multinationaal Belgisch bedrijf. Als jonge ingenieur kan je starten in verschillende functies: Junior Tender Engineer, Junior Structural Engineer, Junior Methods Engineer, Junior Planning Engineer, Junior MEP Engineer, Junior Technical Office Engineer, Site Superintendent, etc. We willen benadrukken dat je ook direct kunt beginnen op onze werven!

HOE SOLLICITEREN

Ben je afgestudeerd als ingenieur bouwkunde of elektromechanica? Kom naar onze Job Fairs met vragen en schrijf je in op onze BESIX Young Professional Days (BYPD) die elk jaar in maart en april worden georganiseerd. Inschrijven op de BYPD is de officiële manier om je bij BESIX aan te melden als starter! Ga naar onze carrière site en solliciteer nu op de BYPD-vacature